Dental Alliance
March 2, 2024

Revoluție în Achiziționarea Locuințelor: YRY Residence aduce Blocuri Noi, Calitate Superioară și Prețuri Atractive

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Te-ai săturat să cumperi apartamente vechi fără garanții de structură, electric, sanitar, termic etc.? Pare că ai nevoie de o schimbare, iar YRY Residence are soluția perfectă pentru tine la Prețul și Calitatea cea mai bună!

YRY Residence, o dezvoltatoare imobiliară dedicată satisfacerii nevoilor tale, vine cu o ofertă revoluționară pe piața imobiliară. Blocurile noi propuse de YRY Residence sunt proiectate și construite cu atenție la fiecare detaliu pentru a oferi confort și siguranță locatarilor.

Caracteristici ale Blocurilor Noi YRY Residence:

Structură solidă: Blocurile sunt construite pe cadre din fier cu betoane de calitate B-400, asigurând astfel o fundație solidă și rezistență la trecerea timpului.

Confort termic asigurat: Încălzirea în pardoseală cu pompe de căldură oferă o eficiență termică deosebită, asigurând un climat interior plăcut. Tavanele apartamentelor, fundația, exteriorul și casa scării sunt izolate pentru a păstra căldura și a reduce consumul de energie.

Finisaje de înaltă calitate: Pereții tencuiți, acoperișul cu izolație și tablă, balcoanele cu acoperiș asigură rezistență și durabilitate pe termen lung. Geamurile termopan TRIPAN cu 3 straturi de sticlă contribuie la izolarea termică și fonică.

Facilități și avantaje multiple:

  • Troiță pentru rugăciune în incinta blocului.
  • Foișor între blocuri pentru momente de relaxare.
  • Internet și TV prin cablu, interfon pentru securitatea locatarilor.
  • Terasă amenajată pentru a servi masa în aer liber.
  • Loc amenajat și închis pentru tomberoane.
  • Parcări și boxe disponibile.

⚠️ Prețuri începând de la 70.000 euro!

YRY Residence aduce pe piață aceste locuințe de calitate superioară la prețuri competitive, pornind de la doar 70.000 euro. Este o oportunitate unică de a investi într-un viitor sigur și confortabil.

Pentru mai multe informații și rezervări, sunați la telefonul: 0745 645 142!

YRY Residence îți aduce locuința visurilor tale, combinând calitatea cu accesibilitatea financiară. Nu rata șansa de a avea propria locuință într-un bloc nou și modern!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.