Dental Alliance
March 1, 2024

Rezervă un bilet la PINOCCHIO, spectacol la Casa de Cultură Roman

1
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Spectacolul ,,PINOCCHIO,, ,pus în scenă  de TEATRUL FANTEZIA din Galați vine ca o învățătură adresată copiilor , un material educativ care se adresează familiei , de la mic la mare. Spectatorii se vor întâlnii cu o mulțime de personaje pozitive și negative care împreună alcătuiesc intrigi , tensiuni și momente pline de umor și veselie. Spectacolul este construit intr-un mod interactiv , reacția copiilor la jocul actorilor fiind incredibilă . Avem costume frumoase , momente muzicale , un decor deosebit , instalație de sunet și lumini performante. Pentru bucuria copiilor în spectacol apar o multime de mascote introduse in acțiunea spectacolului dând o culoare aparte dar respectând totodată povestea. Apar , Grillo , Vulpoiul , Motanul , Elsa și Anna din Frozen , Mickey & Minnie , Goofi , Donald & Daisy , Pikachu , Sreck , Motanul Încălțat . Apare și Patrula Cățelușilor în formulă completă , Ryder , Chase , Marshal , Rubble , Skye , Zuma ,Rocky .

Din echipa noastră fac parte Costel Maruseac , Mara Nicoară , Marian Bute , Văluța Murariu , Marcel  Murariu , Gabi Ștefoglu , Aurel Popescu.

Rezerva bilet ONLINE

După spectacol stăm la dispoziția părinților să facă fotografii copiilor cu mascote din spectacol. Nu se percep bani pentru fotografii.

Un spectacol pentru toate vârstele. Un spectacol cu adevărat pentru toată familia.

La spectacolele noastre copiii sub 3 ani nu plătesc bilet .

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane oferim reducere.

Oferim bilete gratuite copiilor cu dizabilități și însoțitorilor.

La intrare la spectacol e ok dacă aveti biletele cumpărate online în telefon .

La acest spectacol nu se vând produse .

1 thought on “Rezervă un bilet la PINOCCHIO, spectacol la Casa de Cultură Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.