Dental Alliance
April 14, 2024

Rezultat de egalitate pe teren propriu pentru Vulpițele Galbene

0
Vulpitele Galbene
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Rezultatele Etapei a 12-a din Liga a 2-a de Fotbal Feminin, Seria 1

În acest weekend s-au desfășurat partidele din cadrul etapei a 12-a a campionatului Ligii a 2-a de fotbal feminin, Seria 1. Duminică, 24 martie, la ora 11.00, pe stadionul Moldova, echipa ACS Vulpițele Galbene Roman a întâlnit pe teren propriu formația ACS Suporter Club Oţelul Galaţi. După ce în meciul tur jucătoarele romașcane s-au impus în deplasare cu scorul de 4-1, meciul de duminică s-a încheiat doar cu un rezultat de egalitate, 0-0.

În cadrul etapei a 12-a, în Seria 1 a Ligii a 2-a de fotbal feminin, au fost înregistrate și alte rezultate importante: ACS Vasas Femina FC a învins Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni cu un scor categoric de 15-0, SC Fotbal Club FCSB SA a remizat 1-1 cu AFC Fair Play Joc Cinstit, ACSM Politehnica Iași a cedat în fața Asociației CS Juniorul 2014 cu scorul de 1-6, iar ACS Estera Tifești a fost învinsă de ACS Liceenii Topolog cu scorul de 0-3.

În etapa următoare, programată pe 14 aprilie, Vulpițele Galbene vor juca în deplasare, pe terenul echipei Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni, formație pe care au învins-o în tur cu un impresionant scor de 13–0. Așteptările sunt mari pentru această întâlnire, iar suporterii își doresc o nouă victorie pentru echipa lor favorită.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.