Dental Alliance
April 14, 2024

Rezultate Remarcabile pentru CSM Roman la Campionatele Regionale de Natație Bacău 2024!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Echipa de natație a Clubului Sportiv Municipal Roman a demonstrat excelență și determinare la Campionatele Regionale Bacău, desfășurate în weekendul 23-24 martie la Bazinul Olimpic din Bacău, categoria 12-13 ani. Sub îndrumarea antrenorilor Rotariu Norbert și Moldovanu Costin, sportivii Roșca Ștefan, Bucur David și Cojiță Mihai au reprezentat cu mândrie orașul Roman.

Bucur David a strălucit cu locurile 6 la 200 m liber și 100 m liber, locul 9 la 200 m mixt și un impresionant loc 4 la 100 m spate în categoria sa de vârstă, 12 ani. Performanțele sale de excepție au captivat atenția publicului prezent.

Cojiță Mihai a demonstrat un talent deosebit și o determinare remarcabilă, obținând locul 9 la 200 m liber, locul 7 la 200 m mixt, locul 9 la 100 m liber și un impresionant loc 4 la 50 m fluture, tot în categoria de vârstă de 12 ani. Rezultatele sale sunt o dovadă a dedicării și eforturilor sale constante în antrenamente.

Roșca Stefan a adus echipa în atenție cu locul 9 la 100 m spate pentru categoria sa de vârstă, 13 ani, demonstrând o performanță notabilă și un potențial promițător pentru viitor.

Obținerea calificării la etapa Națională de către Bucur David și Cojiță Mihai reprezintă o recunoaștere binemeritată a angajamentului lor și a pasiunii lor pentru natație. Aceste rezultate remarcabile sunt rodul muncii lor asidue și al sprijinului necondiționat al antrenorilor și comunității.

Clubul Sportiv Municipal Roman dorește să transmită sincere mulțumiri tuturor celor care i-au susținut și încurajat pe sportivii săi în această competiție. Acest succes nu ar fi fost posibil fără eforturile combinate ale sportivilor noștri, ale antrenorilor lor dedicați și, desigur, fără sprijinul comunității.

Echipa va continua să se antreneze cu aceeași determinare și să își îndrepte privirea către noi provocări și orizonturi, cu încrederea că vor continua să obțină performanțe deosebite în viitorul apropiat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.