Dental Alliance

June 23, 2024

Robert Ștefan Vicol, IPJ Neamț – poliţistul anului la categoria ordine și siguranță publică

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Încheiem seria interviurilor realizate cu polițiști, în contextul Zilei Poliției Române, cu Polițistul Anului 2022 la categoria ordine și siguranță publică,  agent principal de poliție Vicol Robert Ștefan.

Acesta îşi desfăşoară activitatea la Serviciului Rutier Neamț – Biroul Drumuri Naționale și Europene Târgu-Neamț, fiind încadrat în instituţie în anul 2016.

În anul 2022 s-a remarcat prin rezultatele obţinute, în activitatea zilnică desfăşurată. Acesta a depistat înflagrant, în cursul anului 2022, 32 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Totodată, a participat la acțiunile organizate pe raza județelor vecine, având rezultate foarte bune, remarcându-se la data de 1 iulie 2022, pe raza municipiului Iași, unde a depistat 3 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive, identificând asupra acestora substanțe interzise.

Totodată, acesta are un număr de patru denunțuri, cu privire la fapte de corupție, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Încă din momentul începerii carierei de polițist m-am călăuzit după principiul că toți cetățenii sunt egaliîn fața legii și mi-am droit mereu să consolidez încrederea oamenilor în instituția poiliției.

Indiferent de dificultățile pe care le-am întâmpinat, am încercat să îmi desfășor activitatea cu professionalism, fiind inspirit în mod constant de colegii cu mai multă experiență.

Voi continua să îmi îndeplinesc cu bună credință, onestitate și consecvență atribuțiile de serviciu, sperând la un viitor cât mai prosper atât al societății cât și al instituției din care fac parte.

Îi urăm și noi felicitări și mult succes în activitatea profesională!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.