Dental Alliance
October 7, 2022

Roman Delivery – un nou mod de a comanda produse la domiciliu, din Roman, pentru romașcani

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Locuitorii din Roman și din zona Roman Metropolitan pot comanda, începând de ieri, produse locale, online, folosind aplicația Roman Delivery. Această aplicație a apărut din dorința de a promova produsele și producătorii locali, dar și de micșora costurile suportate, la livrare, de către clienți. În a doua zi de la lansarea sa pe Google Play, aplicația Roman Delivery are deja contracte cu 12 restaurante din Roman și din împrejurimi și se află în discuții cu alte două. Dar dorința dezvoltatorilor aplicației Roman Delivery este de a se extinde și în alte domenii, de genul cofetăriilor sau a florăriilor. Toate, din Roman sau din jurul municipiului, bineînțeles.

Utilizând aplicația Roman Delivery, bucatele delicioase ajung mai repede la tine și întreg procesul este atât de simplu! Selectează din meniu preparatele dorite, adaugă în coș, alege metoda de livrare/plată și trimite comanda – nimic mai ușor! Descarcă acum app Roman Delivery pentru a transmite întreaga comandă online, într-un mod modern, direct, rapid și eficient!” este descrierea aplicației, pe Google Play.

Ne dorim ca persoanele care comandă produse prin aplicația Roman Delivery să plătească mai puțin pentru acest serviciu”, a spus unul dintre dezvoltatorii aplicației. Deocamdată, Roman Delivery are 4 livratori proprii, însă acest număr poate crește, în funcție de dezvoltarea viitoare a aplicației. ”Ne bazăm pe livratori care cunosc municipiul Roman și zona metropolitană bine spre foarte bine, în așa fel încât să scădem timpul necesar livrării unei comenzi”, a mai spus dezvoltatorul aplicației Roman Delivery.

Aplicația poate fi descărcată din platforma Google Play și poate fi folosită pe device-urile cu Android, iOS sau Huawei. Înscrierea clienților pe aplicație se face extrem de ușor, în conformitate cu tot ce înseamnă legislația în vigoare referitoare la protecția datelor personale.

Aplicația poate fi descărcată AICI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.