Dental Alliance
November 27, 2022

Românca ucisă de rechin în Egipt era din Suceava şi lucra la Direcţia de Finanţe

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Românca ucisă sâmbătă de rechin în Egipt, la sud de oraşul Hurghada, era din judeţul Suceava. Femeia, în vârstă de 40 de ani, era funcţionară la Direcţia de Finanţe şi nu era căsătorită.

Româncă ucisă de rechin în Egipt. Salvamarii ar fi luat în râs avertis… Româncă ucisă de rechini în Egipt. Este a doua victimă, după ce o aust… Roxana Donisan, în vârstă de 40 de ani, lucra la Direcţia de Finanţe, iar conform publicaţiei Monitorul de Suceava, femeia îşi cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanţă mai lungă. Românca a fost dată dispărută de două zile din hotelul  Premiere Le Reve, unde era cazată, trupul sfârtecat al acesteia fiind găsit pe un coral. Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a confirmat decesul turistei din România şi a precizat că familia victimei a fost informată.

Ambasada României de la Cairo a precizat că informaţia privind decesul româncei i-a fost frunizată de agenţia de turism prin care femeia mersese în concediu în Egipt. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, duminică, de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unui cetăţean român de sex feminin aflat în vacanţă în staţiunea Hurghada, Egipt.

În acest context, reprezentanţii ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile competente egiptene în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii decesului. Reamintim că femeia din Suceava este a doua victimă, după ce o austiacă fusese şi ea atacată, cu câteva ore mai devreme, la 600 de metri diatanţă în largul coastei Sahl Hasheesh, chiar în zona pontonului, unde turiştii fac scufundări la mică adâncime, numite snorkelling

Citeste mai mult: adev.ro/reht6k

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.