Dental Alliance

July 23, 2024

Romanul a fost gazda unui reușit Campionat Regional de Șah!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

M-am bucurat ca ieri, alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, să particip la deschiderea celei de-a V-a ediții a Campionatului Regional de Șah, intitulat “Regi și Pioni”. Evenimentul s-a desfășurat la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” – un loc plin de entuziasm și energie!
Evenimentul a primit sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Roman, iar eforturile noastre au făcut posibilă întâlnirea a 60 de copii talentați din 15 școli din Roman, Piatra Neamț, Bacău, Iași și Vaslui, care au adus bucurie și competiție în lumea șahului.
Țin să îl felicit pe domnul profesor Cătălin Artene, cel care a coordonat cu pasiune și dedicare acestă activitate, precum și conducerea școlii – cu toții oameni dedicați, care încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor.
Campionatul Regional de Șah s-a dovedit a fi o nouă oportunitate pentru copii de a-și îmbunătăți abilitățile strategice și logice, de a-și dezvolta gândirea critică și de a-și construi caracterul prin fair-play și spirit competitiv.
Felicitări tuturor participanților pentru realizările lor și pentru pasiunea pe care o demonstrează în acest domeniu. Sunt mândru de voi și sunt convins că veți continua să perseverați în viitor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.