Dental Alliance

June 21, 2024

Romanul găzduiește Lotul Național de Handbal Feminin în pregătire pentru EHF Euro 2024

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Primăria Municipiului Roman și Clubul Sportiv Municipal Roman împreună cu Federația Română de Handbal aduc handbalul de top în oraș.

Primarul Municipiului Roman, alături de Clubul Sportiv Municipal Roman și Federația Română de Handbal, a anunțat cu entuziasm că Romanul va găzdui Lotul Național de Handbal Feminin – Tineret în perioada de pregătire pentru Campionatul European Women’s 20 EHF Euro 2024 din Macedonia.

Între 31 mai și 6 iunie, Sala Sporturilor Roman va fi gazda stagului de pregătire al echipei naționale, oferind astfel oportunitatea comunității locale și naționale de a susține echipa înainte de competiția internațională. Două meciuri demonstrative între echipa națională și C.S.M. Roman sunt programate să aibă loc în această perioadă, oferind ocazia fanilor de a se bucura de handbal de înaltă clasă.

Accesul la eveniment va fi gratuit pentru toți cei care doresc să își arate susținerea pentru echipa națională și pentru handbalul românesc. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în cadrul ședinței Consiliului Local, stabilind detaliile organizatorice pentru acest eveniment de importanță locală și națională.

Primarul a exprimat recunoștința față de Federația Română de Handbal pentru colaborarea semnificativă și a îndemnat comunitatea să se alăture în susținerea drumului către excelență al handbalului românesc.

Evenimentul reprezintă nu doar o oportunitate pentru pasionații de handbal din Roman de a se bucura de un spectacol deosebit, ci și un moment de mândrie pentru întreaga comunitate, care poate fi parte din povestea succesului echipei naționale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.