January 29, 2022

Romașcanul Alessandro Mucea a creat un moment de senzație la Arenele Romane, interpretând piesa „Keeping me alive”

Fereastra1

La audiții, Alessandro Mucea i-a cucerit pe jurați de la primul vers. „Așa o surpriză n-am primit demult”, a spus atunci Smiley”, impresionat de vocea elevului de 17 ani.

Tânărul nu a dezamăgit nici în etapa CLUB. Ba mai mult, jurații i-au cerut autografe lui Alessandro Mucea, după interpretarea sa plină de emoție.

Concurentul a demonstrat o reală evoluție în concurs, iar cu interpretarea sa de la Arenele Romane i-a cucerit total pe jurați, mai ales cu a doua piesă pe care și-a ales-o: „Keeping me alive” a lui Jonathan Roy.

 

 

 

„Mie mi se pare că ești prototipul câștigătorului SuperStar. Adică omul care vine de nicăieri, care nu a făcut asta până acum, care nu are performanțe, 18 ani de canto, 20 de ani pe scenă, concursuri câștigate…care vine pur și simplu că i-a spus cineva: Bă, cânți frumos, du-te și tu la un concurs”, i-a spus Smiley.

 Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.