Dental Alliance
March 2, 2024

S-a închis circulația pe o portiune din E85

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Autoritățile au decis închiderea traficului în zona afectată

 

Din cauza condițiilor meteorologice extreme, cu viscol puternic și vizibilitate redusă, autoritățile au luat măsuri drastice pentru siguranța participanților la trafic. După impunerea unei restricții inițiale pentru vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Buzău a anunțat închiderea completă a circulației rutiere pe sectorul DN 2, cuprins între Buzău și Râmnicu Sărat.

Decizia a fost luată în contextul în care viscolul puternic și vizibilitatea redusă au creat condiții periculoase pentru șoferi și au generat riscuri semnificative de accidente. Autoritățile recomandă tuturor participanților la trafic să respecte restricțiile impuse și să evite deplasările în zona afectată până când condițiile meteorologice vor permite redeschiderea drumului.

“Restricția inițială pentru vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone a fost instituită ca măsură preventivă, dar având în vedere evoluția condițiilor meteorologice, am decis să închidem complet circulația rutieră pe DN 2, în intervalul dintre Buzău și Râmnicu Sărat”, a transmis DRDP Buzău într-un comunicat de presă.

Autoritățile vor monitoriza evoluția condițiilor meteorologice și vor lua decizii în funcție de schimbările care apar. Pentru informații actualizate cu privire la starea drumurilor și a restricțiilor de circulație, șoferii sunt îndemnați să consulte sursele oficiale de informare și să respecte indicațiile autorităților.

Această decizie vine în contextul în care se intensifică eforturile de gestionare a impactului vremii extreme în diferite zone ale țării.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.