Dental Alliance

S-a închis circulația rutieră pe Transfăgărășan

0
YRY Residence

Începând de joi, 17 noiembrie, circulaţia pe anumite sectoare ale drumurilor montane Transalpina şi Transfăgărăşan au fost închise, din cauza condițiilor meteo.

„Prioritatea principală este integritatea şi viaţa celor care merg pe drum”, transmite CNAIR.

transfagarasan inchis2

Având în vedere ultimele prognoze meteorologice şi pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 7:00, circulaţia rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum:

-DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34Ă800 – km 59Ă800)
-DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104Ă000 – 130Ă800).

transfagarasan inchis3

CNAIR precizează că a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să menţină circulaţia deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei.

„Prioritatea principală este integritatea şi viaţa celor care merg pe drum. Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenţie şi să respecte semnalizările şi atenţionările oficiale”, se precizează în finalul comunicatului.

sursa: mediafax

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap