As vrea sa pot spune ca ce urmeaza sa vedeti este incredibil. Din nefericire… nu pot. Asemenea privelisti sunt relativ comune, mai ales in perioada in care municipiul rasuna de cantecul bormasinilor si a ciocanelor. E perioada in care romascanii decid ca modificarile facute in apartamente… trebuie inlocuite, cu alte modificari.

Odata cu venirea anotimpului cald, vin si ideile de redecorat locuintele. Si ideile astea aduc, bineinteles, deseuri. Nu poti sa inlocuiesti gresia din baie cu alt model, mai nou, daca nu o arunci, mai intai, pe cea veche, nu?

Si uite asa, ajungem in situatia in care locatarii se plang ca gunoiul se acumuleaza pe platforme si societatea Rossal ameninta, ca in fiecare an, ca nu mai ridica deseurile, pentru ca astea pe care le vedeti, in saci, nu sunt deseuri menajere.

Aceasta poveste se petrece la asociatia nr. 44, pe strada Miron Costin. La doar o scara distanta de ochii administratorului asociatiei, spun locatarii, revoltati ca stau cu gunoiul sub geam. Dar in cate alte asociatii, lucrurile stau la fel?