Dental Alliance
October 7, 2022

Salvamont Neamț: Începem lucrarile de amenajari tehnice a traseului Cascada Duruitoarea – Piciorul Schiop – Cabana Dochia -Vf. Toaca

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Asa cum am promis ,in primavara aceasta incepem lucrarile de amenajari tehnice pentru ca traseul Cascada Duruitoarea – Piciorul Schiop – Cabana Dochia -Vf. Toaca sa poata fi parcurs odata cu inceperea sezonului de vara. In vara trecuta cateva portiuni dificile ale rutei turistice parcursa in fiecare an de cateva zeci de mii de turisti a fost afectat de calamitati si atrebuit inchs circulatiei turistice.

Nu sunt lucrari ample findca nu avem nici capacitatea tehnica , nici umana si nu asta este rolul nostru in munte dar pana la implementarea unor proiecte de investitii ulterioare ale Consiliului Judetean Neamt pentru care s-a primit aprobare si finanatare, incercam sa inlaturam toate pericolelel iminente , arbori fragmante mari de roca si instabile ale fostelor amenajari instabile sau distruse partial.

In paralel montam elemente de siguranta care pot fi folosite de turisti ca sa traverseze zonele mai dificile. Traseul va fi practicabil in aproximativ o saptamana si este recomanadat turistilor experimentati si echipati corespunzator .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.