Dental Alliance

July 23, 2024

Salvatori din pasiune

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat intenționează să se sinucidă în zona podului care traversează râul Moldova, în afara localității Horia.

La fața locului au fost direcționate patrule din cadrul Poliției municipiului Roman și Secției de Poliție Rurală Dulcești.

În zona de ieșire de pe podul rutier, ce traversează râul Moldova, patrula formată din Agent șef principal de poliție Cănărău Ioan din cadrul Poliției municipiului Roman și Sergent major Căuş Gabriel din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău au identificat persoana în cauză, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Horia, care prezenta semne vitale.

Cei doi au așezat persoana într-o poziție sigură, tăind șnurul cu care aceasta se spânzurase.

Echipajul medical sosit la fața locului a preluat victima, acesta fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

*

La aceeași dată, același echipaj de ordine publică au identificat o minoră de 5 ani, din Cordun, care se rătăcise de părinții săi în zona Parcului din Municipiul Roman.

Intervențiile prompte ale acestora au dus la salvarea vieții unei persoane și prevenirea unei situații de risc în cazul minorei de 5 ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.