Dental Alliance
December 4, 2023

“Sărbătorește Ziua Națională într-un mod autentic la Popas Cimpoeșu!”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În acest an, Ziua Națională a României va fi sărbătorită într-un mod cu totul special la Popas Cimpoeșu, începând cu ora 16:00 în data de 1 Decembrie. Locația se pregătește să vă ofere o experiență autentică și tradițională, într-un cadru plin de bucurie și voie bună.

Popasul Cimpoeșu vă invită să vă alăturați celebrării prin intermediul unui eveniment de excepție, care va include preparate delicioase, muzică live, jocuri și multă voie bună. Este o oportunitate unică de a sărbători patriotismul și identitatea națională într-un ambient plin de farmec și tradiție.

Începând cu ora 16:00, veți fi întâmpinați cu ospitalitate și entuziasm, iar echipa de bucătari se pregătește să vă incante papilele gustative cu preparate culinare autentice și delicioase. Nu va lipsi nici muzica live, care va fi asigurată de Octavian Vârgă & Acord Band, pentru a completa atmosfera de sărbătoare.

Pentru a participa la acest eveniment de excepție, se impune o rezervare prealabilă. Prețul de participare este de 150 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0753114996. Această măsură este luată pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și personalizată pentru toți cei care doresc să participe la sărbătoarea națională.

Popas Cimpoeșu este locul ideal pentru a sărbători Ziua Națională într-un mod autentic și memorabil. Înconjurați de tradiție, bunătăți culinare și muzică de calitate, veți simți cu adevărat spiritul patriotismului românesc. Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi în această zi deosebită!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap