Suplimente Alimentare Imunyze

Sărbători în siguranță!

Acoperisul1

Condor Resort
Pompierii vor fi la datorie în aceste zile, pregătiți să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, pentru stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.
Pentru evitarea producerii unor incidente pe timpul slujbelor din Noaptea de Înviere, recomandăm respectarea unor reguli simple, însă foarte importante:
❗lumânările sau candelele să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile, pentru prevenirea aprinderii hainelor sau a părului;
❗evitarea deplasării cu lumânări aprinse în autovehicule;
❗parcarea mașinilor în vecinătatea lăcaşurilor de cult, fără să blocheze căile de acces destinate autospecialelor de pompieri.
În locuință, amplasarea lumânărilor și a candelelor aprinse se realizează în suporturi care nu pot lua foc, la distanță de perdele, lemn sau electrocasnice (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă). În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiţi cu lumânările aprinse. De asemenea, nu lăsați lumânările aprinse sau alte surse de foc la îndemâna copiilor. E bine să acordați o atenție sporită persoanelor vârstnice sau altor categorii vulnerabile asupra modului de utilizare a lumânărilor sau candelelor aprinse, astfel încât să fie evitate situațiile în care viața sau bunurile pot fi puse în pericol.
Să primim sfintele sărbători cu liniște și să ne bucurăm, în siguranță, de momentele petrecute alături de familie si de toți cei dragi!
ISU NEAMȚ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.