Dental Alliance

July 23, 2024

SC MAYAKYR SRL oferă servicii complete de cadastru și topografie sub îndrumarea Ing. Chira Daniel

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În mediul urban și rural, nevoia de servicii de cadastru și topografie devine tot mai stringentă pe măsură ce dezvoltarea infrastructurii și a proprietăților imobiliare progresează. SC MAYAKYR SRL, sub conducerea specialistului Ing. Chira Daniel, din anul 2023 se evidențiază ca un actor important în furnizarea acestor servicii esențiale.

Firma se concentrează pe o gamă variată de activități, de la documentații cadastrale de prima înregistrare în cartea funciară pentru terenuri intravilane și extravilane, terenuri cu construcții, apartamente și spații comerciale, până la planuri topografice elaborate pentru obținerea autorizațiilor de construire. Proiectele de modernizare a infrastructurii, cum ar fi rețelele de gaz, apă, apă uzată, drumuri și trotuare, beneficiază de expertiza lor în planificare și implementare.

Aceste procese necesită atenție la detalii și cunoștințe solide în domeniul legislației cadastrale și imobiliare, ceea ce face ca implicarea firmei să fie extrem de valoroasă pentru clienți.

În plus, firma oferă și servicii de înaltă calitate în realizarea ortofotoplanurilor de rezoluție mare, o necesitate în planificarea și dezvoltarea terenurilor. Prin intermediul acestor planuri precise, clienții pot evalua și gestiona terenurile în mod eficient, în conformitate cu proiectele lor.

Un alt aspect al activității SC MAYAKYR SRL este prelevarea probelor de sol pentru agricultură. Această activitate vine în sprijinul agricultorilor și dezvoltatorilor agricoli care doresc să înțeleagă mai bine caracteristicile solului pentru a optimiza practicile agricole și pentru a obține randamente mai bune în producție.

În concluzie, SC MAYAKYR SRL și Ing. Chira Daniel demonstrează angajamentul lor față de calitate și profesionalism în domeniul cadastrului și topografiei. Prin serviciile lor cuprinzătoare și expertiza vastă, aceștia rămân un partener de încredere pentru clienții din diverse sectoare ale economiei și ale dezvoltării teritoriale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.