Dental Alliance

Se lucrează la modernizarea Școlii „Carol I” din cartierul Nicolae Bălcescu!

0
YRY Residence

Facem încă un pas important în îmbunătățirea infrastructurii de învățământ din municipiul nostru, iar rezultatele sunt vizibile. Școala „Carol I” – structură a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” Roman, a intrat în reabilitare printr-un proiect integrat care cuprinde și refacerea infrastructurii rutiere pe străzile: Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei – acolo unde, de asemenea, se lucrează.
În ceea ce privește etapele de execuție, școala este în primul rând consolidată, se reconstruiesc anumite spații, urmând să fie asigurate cele mai bune condiții de învățământ în sălile de clasă și laboratoare.
Sala de sport este reconstruită de la zero, proiectul având prevăzută o clădire nouă, redimensionată, cu teren exterior de sport şi cu anexe specifice – vestiare, grupuri sanitare, cabinet profesor și spații de depozitare.
Grădiniţa se va reabilita de asemenea, funcțional şi arhitectural, urmărindu-se în primul rând eficientizarea energetică prin termoizolarea anvelopei și înlocuirea tâmplăriei. Eficientizarea va presupune și montarea unei centrale termice noi și a instalațiilor aferente.
Proiectul, realizat prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, va asigura pentru elevi și profesori un mediu sigur și modern pentru învățare, recreere și activități sportive, iar pentru locuitorii din această zonă va elimina pentru totdeauna disconfortul cauzat de lipsa infrastructurii rutiere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap