Dental Alliance
October 1, 2023

Se lucrează la modernizarea străzilor din cartierul Nicolae Bălcescu!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Pregătirea terenului a fost finalizată pe străzile Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei, prin săpătură și compactare, asigurându-ne că fundația este solidă și pregătită pentru următoarele etape.
Acum, se lucrează la compactarea stratului suport, urmând așternerea unui nou strat de piatră spartă de 8 cm, creând astfel o bază stabilă pentru aceste ultime străzi rămase neasfaltate. Vorbim despre un sistem rutier nou, pe o suprafață de 9390 mp. De asemenea, se vor executa trotuare din pavele, pe o suprafață de 2272 metri pătrați, oferind astfel o infrastructură completă și modernă pentru romașcanii care locuiesc în această zonă a orașului.
Sunt conștient de inconveniențele temporare pe care aceste lucrări le pot cauza, dar sunt convins că rezultatele finale vor fi pe măsura așteptărilor noastre. Voi continua să vă țin la curent cu fiecare etapă a lucrărilor, așa cum am promis și voi face tot posibilul pentru a minimiza neplăcerile pe care le puteți întâmpina.
Mulțumesc tuturor locuitorilor pentru înțelegere și colaborare!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap