Dental Alliance
September 25, 2023

Se lucrează la sistematizarea zonei de la Policlinică!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Se intervine la reabilitarea străzii Dumbrava Roșie – o zonă aglomerată, care așa cum am promis, este refăcută împreună cu Policlinica.
Lucrările implică desfacerea, excavarea și transportul molozului existent, urmate de realizarea unui nou trotuar din pavaj pe o suprafață de 322 mp. Ulterior realizării trotuarelor, vor fi executate lucrări de frezare a părții carosabile, în vederea turnării unui nou covor asfaltic. Urmărim să facilităm accesul către serviciile medicale, proiectul având prevăzute aproximativ 42 de locuri de parcare.
Intervenția se desfășoară concomitent cu prima etapă de reabilitare a Policlinicii, care constă în termoizolarea clădirii. Și aici, lucrările înaintează! Astfel, ne asigurăm că atât infrastructura rutieră, cât și clădirea Policlinicii vor beneficia de îmbunătățiri semnificative în același timp, pentru a crea o infrastructură completă și adecvată pentru toți romașcanii.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos





Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap