June 14, 2021

Secretar de comună, prins în flagrant când primea mită pentru concesionarea unui teren

Secretarul comunei Frumuşica a fost reţinut, luni seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de luare de mită, după ce ar fi primit o sumă de bani de la reprezentantul unei firme pentru concesiunea unui teren, a declarat marţi, pentru AGERPRES, prim-procurorul Valeriu Chihaia.

Potrivit acestuia, secretarul Primăriei a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 300 de euro de la un investitor local.

“Colegii mei au făcut un flagrant cu dumnealui într-un dosar de luare de mită. Este vorba de o sumă de 300 de euro dată de un investitor, să îi spunem aşa, pentru rezolvarea unui contract de concesiune”, a afirmat Chihaia.

Oficialii Parchetului susţin că flagrantul a avut loc în afara orelor de serviciu, iar în cursul zilei de marţi vor fi ridicate documentele relevante în acest dosar.

De asemenea, procurorul de caz urmează să decidă, tot marţi, în urma audierilor, dacă secretarul comunei Frumuşica va fi propus pentru arestare preventivă sau va fi instituită măsura controlului judiciar asupra sa.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.