Dental Alliance
September 25, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Actuala viziune guvernamentală pune Educația în centrul atenției.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În intervenția mea de la Antena 3 CNN, am subliniat faptul că inclusiv negocierile de tip politic au fost sistate atunci când profesorii s-au aflat în grevă. Prin implicarea fermă a premierului Ciolacu au fost identificate cele mai sustenabile soluții pentru revendicările cadrelor didactice.
În continuarea angajamentului nostru față de dascali, PSD a inclus o serie de beneficii în Legile educației, deoarece respectul pentru dascăli, și implicit interesul pentru creșterea calității actului educațional, nu vizează doar aspectele pecuniare.
Considerăm că România are nevoie mai mult ca niciodată de profesori corect plătiți, bine instruiți, suficient de motivați și mai ales respectați de noi toți în calitatea lor de făuritori de generații. De generații care pot și vor susține progresul și evoluția țării noastre.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap