Dental Alliance
December 11, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Digitalizarea salvează timp și bani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi am avut onoarea de a prezenta și dezbate la Universitatea Cambridge din UK, proiectul Ghidul Digitalizării, o inițiativă pe care am inițiat-o și coordonat-o în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.
Ghidul Digitalizării își propune să revoluționeze modul în care interacționează cetățenii români cu instituțiile guvernamentale, prin crearea unei experiențe digitale unificate și accesibile printr-o singură aplicație.
Acest proiect ambițios, care urmează să fie lansat, are ca scop să reducă birocrația, să îmbunătățească serviciile publice și să economisească timp și bani pentru cetățeni.
Sunt convins că Ghidul Digitalizării va fi un instrument valoros pentru instituțiile guvernamentale în efortul lor de a se adapta la era digitală și de a oferi servicii publice de înaltă calitate cetățenilor români.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap