Dental Alliance
March 22, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Fii informat! Evită panica printr-o informare corectă!

YRY Residence

Cele mai importante rețele sociale au devenit o sursă de informare zilnică, extrem de utilizată de cei mai mulți dintre noi. Din păcate, în perioadele care urmează unor dezastre naturale, acestea pot deveni un teren fertil pentru fake-news, campanii de dezinformare sau teorii ale conspirației.
Recomandarea mea este să vă informați doar din surse oficiale, sau dovedite a fi credibile, să urmați recomandările autorităților și cel mai important, să nu diseminați știri sau informații neverificate, deoarece în caz de cutremure sau alte calamități naturale de mari proporții, nu ar face altceva decât să crească gradul de panică al populației.
Și pentru că prevenția și educația sunt cheia limitării efectelor negative iată câteva recomandări care consider că ne pot fi utile pentru o informare corectă:
✅ portalul Fii pregătit” – www.fiipregatit.ro
✅ mesajele Ro-Alert prin care sunt transmise anumite informaţii populaţiei în regim de urgenţă.
Cu toții trebuie să rămânem calmi. Calmul este o armă importantă în cazul unor situații neprevăzute sau de forță majoră.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap