Dental Alliance
November 29, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Interconectare trecut, prezent și viitor – tradiții, locuri, oameni, perspective

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Știți cum arată o zi în care a oferi și a primi capătă niște înțelesuri superbe?
Am experimentat o astfel de zi ieri în prezența a 70 de tineri entuziaști din județele Neamț și Vrancea, la un eveniment organizat de Oana Bulai si Asociația Maria Holtzhauser. M-au impresionat cu energia și bucuria lor sinceră de a descoperi tradiții, locuri, oameni și perspective noi.
Pentru că nu puteam răspunde decât în aceeași notă a darurilor de suflet, alături de Oana Bulai, Carmen Elena Nastasă, Dana Ursache și Stefan Popescu ne-am străduit să le oferim un desfășurător al zilei cât mai interesant.
Am inclus acțiuni la atelierul de artă de la Târgu Neamț, organizat împreună cu Ionela Lungu, meșter popular nemțean, popas la Tașca, acolo unde ne-a așteptat doamna Dana Ursache, un primar dedicat comunității sale, vizite la Cheile Bicazului, Lacul Roșu și Piatra Neamț.
In drumul nostru am făcut o vizita frumoasă si la Consiliul Județean Neamț unde tinerii au avut ocazia sa îi cunoască pe președintele Ionel Arsene si prefectul județului, Adrian Nita.
Am încheiat ziua la un restaurant emblematic din Piatra Neamt, Cocoșul de aur, unde MasterChef a dezvăluit tinerilor o parte din secretele sale.
Au rămas multe amintiri frumoase și mai ales sentimentul că investind timp, energie, deschidere către tineri putem construi legături durabile între trecut, prezent și viitor, între tradiții, valori și locuri de basm și cei care sunt viitorul acestei țări.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap