Dental Alliance
February 21, 2024

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Ne bucurăm că două personalități remarcabile din domeniul psihologiei s-au alăturat echipei noastre de traineri în tabăra Viitorul esti TU

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Eniko Georgescu, Psiholog Securitate, Ordine si Apărare, Psihoterapeut, dar și Expert Neuroștiințe și Tehnici de Comunicare, aduce cu ea o experiență de peste 10 ani în domeniul Sănătății Mintale și Emoționale. Ea a explorat conexiunea dintre minte și corp, în special legătura dintre sănătatea fizică și cea mentală. În cadrul taberei de leadership VIITORUL EȘTI TU!, Eniko va susține un curs în care va combina cercetarea științifică, istoricul cazurilor sale și experiența sa de viață.
Malvina Roșu, Psiholog, Life & Business Coach, Consilier Vocațional, Trainer, Consilier Dezvoltare Personală, are o experiență vastă în coaching, training, consiliere și psihoterapie cu copii, adolescenți și adulți, atât în țară, cât și în străinătate. Malvina este fondatoarea Școlii Excelenței, o școală de cursuri pentru copii și adolescenți, și a dezvoltat și implementat programe de consiliere vocațională și orientare în carieră. Expertiza și cunoștințele sale vor fi împărtășite cu tinerii care vor participa în tabără.
Le mulțumim că au ales să se alăture echipei noastre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.