Dental Alliance
December 4, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Omul cât trăieşte învaţă! Împreună putem inova actul de guvernare și putem construi un viitor mai bun pentru oameni.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Particip cu bucurie și interes la programul Public Sector Innovation Diploma, derulat de Universitatea Cambridge, la inițiativa Guvernului Emiratelor Arabe Unite, reprezentat de Centrul Mohammed Bin Rashid pentru inovare guvernamentală, cărora le mulțumesc pentru invitație.
Sunt încântat să mă aflu, timp de câteva zile, alături de colegi din întreaga lume. Suntem deschiși să descoperim multe lucruri interesante și să aflăm cum pot fi depășite provocările guvernamentale la nivel global, în moduri noi și inovatoare.
Inovația este catalizatorul care propulsează guvernele și organizațiile înainte, permițându-le să se adapteze, să-și îmbunătățească serviciile și să răspundă nevoilor în evoluție ale cetățenilor.
Prezența mea la acest program este onorantă în calitatea de reprezentant al României și este parte din cooperarea strategică guvernamentală cu Emiratele Arabe Unite.
Împreună putem inova actul de guvernare și putem construi un viitor mai bun pentru oameni.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap