Dental Alliance

June 16, 2024

Secretar de Stat Bogdan Dumea: România frumoasă are chipul lor. Olimpicii la matematică fac cinste României.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Cuvintele sunt puține pentru a reliefa performanța olimpicilor noștri. Cea mai bună din ultimii 24 de ani. Se întorc acasă de la Olimpiada Internațională de Matematică din Chiba, Japonia cu 5 medalii de aur și o medalie de argint, reușind să poziționeze țara noastră pe primul loc între țările participante din Europa și pe locul 4 în clasamentul pe națiuni după China, Statele Unite ale Americii și Coreea!
Și pentru că performanța are și un nume îi voi menționa cu respect și prețuire atât pe coordonatori: conf. univ. dr. Cătălin-Liviu Gherghe, de la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București, lect. dr. Mihai Chiş, de la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității de Vest din Timișoara și Lucian Țurea, Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București cât și pe elevii din echipa României:
Medalii de aur:
👉 David-Andrei Anghel, Liceul Internațional de Informatică, București
👉 Andrei Moldovan, Liceul Internațional de Informatică, București
👉 Robert Dragomirescu, Liceul Internațional de Informatică, București
👉 Pavel Ciurea, Liceul Internațional de Informatică București
👉 Andrei Chiriță, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu București
Medalie de argint:
👉 Radu Lecoiu, Liceul Internațional de Informatică, București
Felicitări tuturor celor care au făcut posibile aceste sentimente care ne încearcă pe toți românii. Sentimente de respect și prețuire pentru făuritorii de speranță. Speranța unui viitor bazat pe excelență, dragoste de carte și mai ales seriozitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.