Dental Alliance
March 24, 2023

Secretar de stat Bogdan Dumea: Unde dai și unde crapă!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În vreme ce peste tot în județ și în țară sunt căutate soluții pentru rețelele de apă, doar în Roman rețeaua de apă nu reprezintă o prioritate!
Municipiul Piatra Neamț, condus de un liberal, a alocat o sumă importantă pentru modernizarea rețelei de apă. La Târgu Neamț, primarul Daniel Harpa, președintele interimar al PSD Neamț, a făcut din modernizarea sistemului de apă un țel al mandatului său.
Doar la Roman se caută tot felul de scuze și idei nefuncționale. Propunerea PNL, ca ApaVital Iași să devină furnizor în Roman nu schimba cu nimic problema. Degeaba schimbi furnizorul de servicii dacă ȚEVILE prin care va trece apa sunt aceleași.
Fără modernizarea rețelei de apă, pierderile vor fi aceleași, problemele vor fi și ele tot aceleași!
PNL administrează orașul nostru de 14 ani! Contractul privind furnizarea apei în Roman a fost semnat când la putere erau actualii liberalii. În 2009, Primăria Roman era condusă de PDL (actualul PNL), iar Consiliul Județean tot de PDL (actualul PNL).
Consilierii PSD au propus investiții în conductele de apă, printr-un amendament la bugetul pe acest an, dar pe care PNL l-a respins.
Romanul are nevoie de lideri asumați și responsabili, nu doar de administratori care se victimizează pentru propria neputință!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap