PSD Roman

September 24, 2020

Senator Dan Manoliu: Programul de relansare economică anunțat din aprilie nu a fost prezentat

Partidul Social Democrat nu va mai vota în continuare prelungirea Stării de Alertă doar pentru ca PNL și Werner Iohannis să poată dea în continuare tunuri financiare, și să își instaleze pilele și rubedeniile peste tot în administrație! 

Lupul își schimbă blana dar năravul ba! 

Vă amintiți bine de epoca PDL-istă nu prea îndepărtată în care până și femeia de servici trebuia înregimentată politic! 

PNL este eminamente “la furat”!

Totodată vă amintesc următoarele:

Singurele lucruri pe care le-au făcut #temeinic în starea de alertă au fost angajările la stat a întregii clientele de partid și umplerea buzunarelor firmelor de casă din banii românilor. 

Nici măcar o singură mască de protecție dintre cele promise nu a ajuns până acum la persoanele vulnerabile! 

Nici programul de relansare economică anunțat din aprilie nu a fost prezentat. 

Economia s-a prăbușit iar șomajul a crescut într-un ritm amețitor. Ce se întâmplă cu firmele românești care vor da faliment dacă această stare continuă? Dar cu cei care vor îngroșa rândurile șomerilor? Unde este responsabilitatea Guvernului pe care îl conduceți față de economie? Dar față de nivelul de trai? Dar față de sănătatea bolnavilor cronici cărora le este interzis accesul la tratamente? 

Guvernul de comedie neagră al PNL marca Werner/Ludovic nu a venit cu nici un sprijin pentru firmele românești, ne tot amenință cu un mare plan doar ca să Mao tragă de timp, iar pentru cei care și-au pierdut serviciul nu a venit cu nici o măsură sau facilitate fiscală ! 

Toate restricțiile impuse pe durata stării de alertă pot fi continuate de Guvern prin acte administrative (Ex. stabilirea unui număr maxim de clienți la masă în restaurante poate fi stabilită prin autorizația de funcționare).

În cele 30 de zile de alertă liberalii nici măcar nu au distribuit măștile de protecție către persoanele vulnerabile cu venituri mici!

Lăsați aberațiile, dublați alocațiile!

Iohannis este direct răspunzător de blocarea dublării alocațiilor pentru copii, prin întârzierea promulgării. Trebuie să promulge de urgență legea prin care Parlamentul a respins Ordonanța de Urgență a guvernului Orban care amâna până la 1 august dublarea alocațiilor.

Să nu mai fure, să cheltuiască mai puțin la aparatul guvernamental și să impoziteze pensiile speciale și vor avea bani de alocații.

Cîţu, Orban şi Violeta Alexandru, grup organizat pentru obstrucționarea Justiţiei.

Au apărut documente care a atestă că cei trei și-au folosit funcțiile de conducere pentru a obstrucționa justiția în litigiul cu părinții lui Cîțu.

Iohannis tace și nu cere demiterea lui Cîțu pentru obstrucționarea justiției, pentru că depinde de acesta în legătură cu demersurile ANAF privind recuperarea banilor din chiriile caselor ilegale ale președintelui.  ANAF ar trebui să iniţieze procedurile pentru recuperarea prejudiciului de peste 300.000 de euro, cauzat statului de familia Iohannis, după dobândirea prin fals şi uz de fals a uneia dintre cele 6 case de la Sibiu.

Și ca să termin în vechea tradiție românească a hazului de necaz, vă spun că Werner Iohannis stă încruntat pentru a mima seriozitate în timp ce bufonul Orban face jonglerii televizate și se îmbată cu apă plată la propriu ! 

Oamenii ăștia doi nu fac nimic pentru că nu îs buni de nimic în afară de gropari la cimitir, pentru că nu se pricep decât la îngropat România!

 

Dan Manoliu

Senator, PSD

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.