Oana Bulai

December 5, 2020

Senator PSD Dan Manoliu: M-am alăturat campaniei “Oferă o șansă”, în vederea strângerii unei sume de bani pentru achiziția de materiale de protecție și dezinfectanți

Așa cum v-am transmis în decursul lunii trecute, împreună cu Organizația PSD Roman, m-am alăturat campaniei “OFERĂ O ȘANSĂ” demarate de ASOCIAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ȘI EDUCAȚIE ”RENAȘTEREA”, în vederea strângerii unei sume de bani pentru achiziția de materiale de protecție și dezinfectanți, necesare spitalelor din Roman.

Prin urmare, am reușit cu banii strânși să achiziționăm 100 măști se protecție KN 95, 500 măști chirurgicale, 1000 mănuși de protecție și 10 dezinfectanți, materiale pe care le-am donat Spitalului Municipal Roman, Spitalului de Psihiatrie Sf.Nicolae și Stației de Ambulanțe din orașul nostru.

Mulțumesc pe această cale celor care au venit alături de noi în campania aceasta, respectiv: Stan Viorel, Angel Valerian, Havrici Iulia, Corduneanu Eduard, Onu Bogdan, Boloca Ilie, Curpan Radu, Vasiliu Daniel, Pătrașcu Eugen, Tabacariu Elena, Stan Ioan Cătălin.

Așa cum am menționat în luna Martie, alături de toți ceilalți colegi senatori și deputați ai Partidului Social Democrat, donez jumătate din indemnizația mea pentru susținerea sistemului de sănătate din România!

Totdată, menționez că în decursul acestei perioade de grea încercare pentru țară și pentru comunitatea noastră din Roman, am avut mai mulți membri ai organizației noastre locale care s-au implicat în diverse acțiuni pentru susținerea persoanelor aflate în dificultate din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență, cum sunt bătrânii și persoanele cu dizabilități.

Mulțumesc tuturor colegilor din Organizația PSD Roman, oameni care ați hotărât să vă inplicați, să sacrificați din timpul și resursele voastre pentru a servi unei cauze sau a ajuta pe alții mai greu încercați de soartă. Acesta este spiritul organizației noastre, a echipei pe care o avem la Roman, și vă felicit din suflet pentru asta!

Dan Manoliu

senator PSD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.