January 21, 2022

Și-a rănit fetița de 4 ani după ce s-a răsturnat cu mașina în albia râului Moldova

La 25.11.2021, la ora 09.20, Georgeta T., în vârstă de 33 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul VW Golf IV, pe DJ 175, în localitatea Fundu Moldovei, având direcţia de deplasare spre Pojorâta, ajunsă într-o curbă uşoară la dreapta de la intrarea pe Podul „Timan” nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum umed, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sens opus de mers, lovind parapetul a podului. În urma impactului, a cedat parapetul din fier, iar autoturismul a căzut pe cupolă în albia râului Moldova.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi fiica ei, în vârstă de 4 ani, pasageră pe bancheta din spate au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale fiind diagnosticate prin „contuzionat ușor prin accident rutier”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-a  recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.