January 23, 2021

Siguranța națională, prioritate pentru PSD, la guvernare

Social-democrații vor ca românii să fie în siguranță în țara lor
• În programul de guvernare 2020- 2024, PSD a inclus un set de măsuri prin care va continua relațiile de colaborare cu SUA și respectarea angajamentelor față de NATO

România va păstra trendul anilor în care a fost guvernată de PSD și va avea parte de un program de siguranță națională adaptat cerințelor țării, Uniunii Europene și NATO.
Pentru următorii ani, Partidul Social-Democrat a stabilit strategia pentru domeniul apărării și siguranței naționale, prin care dorește continuarea angajamentului față de NATO, creșterea capacităților de apărare și a mobilității militare, susținerea parteneriatului strategic dintre România și SUA și consolidarea poziției regionale și europene a României în domeniul energiei.
„Guvernul PSD va continua să asigure absolut toate resursele financiare pentru domeniul Apărării și Siguranței Naționale! Vom întări colaborarea cu statele membre și partenere din NATO din zona Mării Negre, pentru dezvoltarea securității marine. De asemenea, ne vom implica pentru a consolida capacitatea de apărare a NATO, a mobilității militare, dar și a structurii strategice europene.
Avem în vedere și întărirea parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, pentru dezvoltarea pe plan economic, dar și în domeniul tehnologie de ultimă generație.
România dispune de resurse energetice substanțiale în Marea Neagră și este nevoie de crearea condițiilor necesare pentru a exploata aceste bogății. PSD va avea grijă ca România să devină un factor important în domeniul energiei“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.
Partidul Social Democrat are proiecte mari de infrastructură duală, civil-militară, unele dintre ele au fost incluse în Inițiativa Celor Trei Mări, din care România face parte.
„Avem măsuri pentru dezvoltarea fiecărui domeniu și avem experiența guvernării! Pe 6 decembrie, românii vor acorda votul candidaților care doresc să îi reprezinte în Camera Deputaților și Senatul României. Le vom dovedi cetățenilor că au făcut cea mai bună alegere!“, a mai declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD la Camera Deputaților.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.