June 16, 2021

Șofer de TIR din Neamț, decedat într-un accident la Cluj

O persoană a murit, iar altele sunt rănite în urma unui accident de circulație produs la Poieni.

În jurul orei 18.40, au fost alertate un echipaj SMURD și unul SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Poieni.

Pompierii au găsit la locul evenimentului o autoutilitară cu cinci locuri și un autocamion avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. Alte trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ la fața locului. Acestea, din primele evaluări, prezentau afecțiuni ușoare

Grav accident rutier la Poieni

În jurul orei 19.40, au fost alertate un echipaj SMURD și unul SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Poieni.

Pompierii au găsit la locul evenimentului o autoutilitară cu cinci locuri și un autocamion avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. Alte trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ la fața locului. Acestea, din primele evaluări, prezentau afecțiuni ușoare.

Accident grav la Poieni: Remorca unui TIR a derapat și a lovit o autoutilitară

Din primele informații, conducătorul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba,  se deplasa pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea.

Într-o curbă periculoasă la dreapta, remorca acestuia a derapat, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă.

Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul de 46 de ani a decedat. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul a fost reluat.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.