Dental Alliance
April 19, 2024

Șofer de TIR ucrainean prins băut în trafic după ce cetățenii au sunat la 112

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 21:10, în urma unui apel 112 cu privire la faptul că un ansamblu de vehicule se deplasează haotic, polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică și Rutieră Roman au procedat la oprirea în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, a ansamblului în cauză format din autoutilitară și remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, cetățean ucrainean.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența personalului medical a refuzat testarea.

În urma materialului probator administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.