Dental Alliance
October 1, 2023

Șofer din Neamț, prins conducând cu 216 km/h pe Drumul Național 2-E 85, amendat și i s-a reținut permisul de conducere pentru 120 de zile

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În data de 26 iulie, un șofer din județul Neamț a fost depistat de către un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău în timp ce conducea cu o viteză uluitoare de 216 km/h pe Drumul Național 2-E 85, în afara localității Sascut.

Conducătorul auto a fost imediat sancționat contravențional de către polițiști, cu o amendă în valoare de 2.900 de lei. Însă, aceasta nu a fost singura măsură aplicată de autorități pentru comportamentul său periculos în trafic. Ca o măsură complementară, permisul său de conducere a fost reținut pentru o perioadă de 120 de zile. În schimbul permisului, i s-a eliberat o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, astfel încât să nu poată conduce pe drumurile publice în următoarele patru luni.

Viteza excesivă reprezintă una dintre cele mai periculoase încălcări ale regulilor de circulație și poate avea consecințe grave asupra siguranței rutiere. Prin aplicarea unei amenzi semnificative și reținerea permisului pentru o perioadă considerabilă, autoritățile încearcă să descurajeze astfel de comportamente imprudente în trafic și să protejeze ceilalți participanți la trafic de potențialele pericole.

În final, această situație servește drept avertisment pentru toți șoferii cu privire la importanța respectării limitelor de viteză și a regulilor de circulație, având în vedere că consecințele pot fi grave atât din punct de vedere legal, cât și din punct de vedere al siguranței proprii și a celorlalți.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap