Dental Alliance

Şofer prins conducând cu 192 kilometri pe oră pe DN 2 între Roman și Bacău. El a rămas fără permis pentru 120 de zile

0
YRY Residence

Un echipaj cu radar din cadrul Poliţiei Bacău a prins un şofer care conducea cu viteza de 192 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

Bărbatul a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul de conducere. Şoferul care circula cu viteză aproape dublă faţă de cea maxim admisă a fost înregistrat de aparatul radar pe DN2-E85, pe raza localităţii Dumbrava, în timpul unei acţiuni desfăşurate vineri de către Poliţia judeţeană Bacău.

El a fost sancţionat de poliţişti cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, anunţă, IPJ Bacău.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii din Bacău au aplicat 80 de sanctiuni contravenţionale şi au reţinut 20 de permise de conducere, din care 17 pentru încălcarea regimului legal de viteză. În plus, ei au retras trei certificate de înmatriculare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap