Dental Alliance
October 2, 2023

Șoferi băuți prinși în trafic de polițiștii nemțeni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Agapia, au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din Agapia, care emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Mihai Viteazul, din Târgu-Neamț, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

În noaptea de 14 spre 15 iunie a.c., în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe strada Petru Movilă, din municipiul Piatra-Neamț, un bărbat, de 37 de ani, din Pângărați. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz, în timp ce desfășurau serviciul de patrulare, pe DN12 C, în localitatea Neagra, au depistat un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din Dămuc. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap