Dental Alliance
September 23, 2023

Șoferi depistați în trafic sub influența alcoolului și a drogurilor

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 16 august a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Piatra-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din Moldoveni, care prezenta halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 15 august a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe bulevardul Roman Mușat, din municipiul Roman, au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, din Oniceni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru canabis.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap