September 19, 2021

„Sotia lui Firicel”, este din Roman, transformată total când nu joacă în „Las Fierbiti”! Cât de diferit arată Liliana Mocanu în viața reală

LA MULȚI ANI actriței Liliana Mocanu!
Astăzi, actrița Liliana Mocanu își serbează ziua de naștere. Originară din Roman, actrița are în spate o carieră plină de roluri, atât pe scena teatrului cât și pe marele ecran.
Cine spunea că viața unui actor nu e ușoară, avea dreptate. Ca idee, actrița Liliana Mocanu este angajata Teatrului de Revista „Constantin Tănase” și joacă în mai multe spectacole, unde cântă și dansează. În plus, face același lucru și în spectacolul „Bucuresti – Je Taime”, de la Circul Metropolitan București.
Până acum a apărut în mai multe proiecte printre care și “Las Fierbinți”, însă nu acesta este rolul ei de referinţă. Actrița Liliana Mocanu apare în „Călătorie de vis” (2004), „Margo” (2006), „4 luni, 3 săptămâni, 2 zile” (2007), „Amintiri din Epoca de Aur 1 sau 2” (2009), „După Dealuri” (2012), „Bacalaureat” (2016) și „În pronunțare” (2018), unde a jucat alături de Cuzin Toma, Firicel din „Las Fierbinți”, dar şi de Olimpia Melinte şi de Dorotheea Petre.
Astăzi este ziua domniei sale și noi, ca și romașcani, dar și ca actori si prieteni, îi urăm un sincer LA MULȚI ANI și că o așteptăm, din nou, la Roman, ca să depănăm amintiri.

din Las Fierbinti.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.