Dental Alliance
March 24, 2023

Șpagă de 15.000 de euro primită de un poliţist în România

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Un polițist din Vâlcea a fost reţinut într-un dosar de luare de mită. Polițistul ar fi primit peste 15.000 de euro pentru a da informații confidențiale din dosare DIICOT.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, Mihai Dandea, polițist în Vâlcea, este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Probele din ordonanța procurorilor arată că polițistul, începând din toamna anului 2020 și până în luna martie a.c., ar fi pretins periodic bani de la o persoană cercetată într-un dosar DIICOT Vâlcea pentru infracțiuni informatice și ar fi primit în total suma de 15.400 euro.

Poliţistul a primit șpaga pentru a da informații confidențiale

Concret, printre altele, polițistul ar fi pretins și primit bani pentru a pune la dispoziția persoanei respective informații confidențiale din dosarele DIICOT despre care ar fi avut cunoștință în virtutea atribuțiilor sale de serviciu.

În același context, Dandea ar fi primit, luni, 500 de euro, moment în care a fost prins în flagrant.

Dandea Mihai a fost reținut și este prezentat marți Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap