Dental Alliance
November 27, 2022

Spania nu ţine cont de vergeturi. Campanie inedită

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Spania nu ţine cont de vergeturi. Ministerul spaniol al Egalităţii a lansat o campanie de vară pentru a încuraja femeile îngrijorate de felul în care arată corpul lor să meargă la plajă.

Şefa Institutului Femeilor, Antonia Morillas, a declarat că aşteptările fizice afectează nu numai stima de sine a femeilor, ci le neagă şi drepturile, relatează BBC.

Ilustraţia campaniei, care reprezintă cinci femei care se relaxează pe plajă, prezintă, de asemenea, o femeie topless după o mastectomie.

Institutul, care se află în spatele iniţiativei, a declarat că aceasta este o încercare de a arăta că toate corpurile sunt valide pentru a merge la plajă.

Cu toate acestea, femeile ar trebui să se bucure de vară, oriunde şi cu oricine doresc, se arată în anunţ: „Astăzi închinăm pentru o vară pentru toţi, fără stereotipuri şi violenţă estetică împotriva corpurilor noastre”.

 

Spania nu ţine cont de vergeturi. Campanie inedită: nu toată lumea a fost impresionată

 

Însă nu toată lumea a fost impresionată de campanie.

Unii s-au întrebat dacă nu cumva ar trebui extinsă pentru a include şi bărbaţii fără aşa-numitele corpuri standard, în timp ce liderul de stânga Cayo Lara a declarat că această campanie a fost culmea absurdităţii, încercând să „creeze o problemă acolo unde nu există”.

Ministrul adjunct al Egalităţii, Ángela Rodríguez Pam, a postat pe Twitter un mesaj pentru bărbaţii care credeau că femeile nu au nevoie de permisiunea ministerului pentru a merge la plajă: „Bineînţeles că mergem, dar ne asumăm că ne vom atrage ura pentru că arătăm un corp care nu este standard”. MEDIAFAX

Sursă foto: Toni Morillas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.