Dental Alliance

July 23, 2024

Spectacolul de Teatru Interactiv Educativ “Prințul Needucat și Năstrușnicii” Vă Așteaptă la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman

1
YRY Residence

Go Padel Roman

O invitație specială este lansată pentru toți locuitorii orașului Roman și cei mici din împrejurimi. Sâmbătă, 21 octombrie 2023, de la orele 17:00, Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman se va transforma într-un loc magic, plin de aventură și învățare pentru copii. “Prințul Needucat și Năstrușnicii” este spectacolul de teatru interactiv educativ care vă așteaptă cu brațele deschise!

Această producție specială este mai mult decât un simplu spectacol de teatru. Ea aduce în prim-plan o poveste captivantă despre un prinț care încă nu a învățat lecțiile importante ale vieții, dar care se va aventura într-o călătorie neașteptată alături de Năstrușnicii, personaje pline de haz și învățătură. Spectacolul se adresează copiilor, dar și adulților, aducând mesaje puternice despre prietenie, învățare și dezvoltare personală.

Ceea ce face acest spectacol cu adevărat special este interactivitatea sa. Copiii vor avea ocazia de a se implica activ în poveste, de a răspunde la întrebări, de a face alegeri care vor influența desfășurarea acțiunii, și de a învăța într-un mod distractiv și captivant. Acest format inovator încurajează dezvoltarea abilităților de comunicare, gândirea critică și creativitatea la cei mici.

Evenimentul este organizat cu dragoste și profesionalism de către o echipă dedicată de artiști și educatori, gata să ofere o experiență memorabilă publicului de toate vârstele. Spectacolul “Prințul Needucat și Năstrușnicii” este un prilej minunat pentru părinți și copii de a petrece timp de calitate împreună, învățând și bucurându-se de magia teatrului.

Așadar, nu uitați să marcați data de 21 octombrie 2023 în calendarul vostru. Veniți în număr mare și fiți pregătiți pentru o aventură plină de învățături și amuzament!

1 thought on “Spectacolul de Teatru Interactiv Educativ “Prințul Needucat și Năstrușnicii” Vă Așteaptă la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.