July 26, 2021

Spitalul Municipal de Urgență Roman a fost dotat zilele trecute cu aparatură medicală în valoare de 3.827.000 de lei

Spitalul Municipal de Urgență Roman a fost dotat zilele trecute cu aparatură medicală în valoare de 3.827.000 de lei. Banii pentru aceste achiziții au fost alocați de Consiliul Județean Neamț și Ministerul Sănătății în timpul guvernării PSD.

Secția de Neonatologie a primit un incubator neonatal cu pereți dubli și servocontrol și un incubator de transport. Printre cele mai importante achiziții se numără și un mamograf digital, două ecografe, un aparat radiologic cu post de grafie și mese de operații chirurgicale.
Noile aparate medicale, 26 la număr, care au ajuns la Spitalul Municipal Roman, au fost distribuite pe toate secțiile unității sanitare. Ca și în cazul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, prin aceste dotări au fost onorate toate solicitările șefilor de secții.

Vreau ca spitalele din județul Neamț să aibă echipamentele medicale necesare pentru ca pacienții să beneficieze de diagnostic și tratament performant, iar cadrele medicale să își poată desfășura activitatea la cele mai înalte standarde.

Ionel Arsene

Președinte, CJ Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.