Starea de alertă se prelungește? Anunțul de ultim moment al lui Ludovic Orban: ”Vom lua o decizie”

În contextul pandemiei de coronavirus, premierul Ludovic Orban a făcut un anunț de ultim moment. Se prelungește sau nu starea de alertă pe teritoriul țării noastre?

  • Starea de alertă se prelungește?
  • Ludovic Orban a făcut anunțul.

Coronavirusul continuă să facă victime în România, iar numărul persoanelor care contactează virusul ucigaș din China este îngrijorător, motiv pentru care premierul României a făcut un anunț de ultimă oră.

Ludovic Orban se arată îngrijorat de numărul mare de noi infectări depistate zilnic în țara noastră, iar din această cauză, la ieșirea din cadrul unei ședințe PNL, Orban a declarat că starea de alertă ar putea fi prelungită.

Starea de alertă se prelungește?

„Vom lua o decizie pe acest subiect. Vom ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem astăzi, dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative de cazuri, cel mai probabil, vom prelungi starea de alertă”, a spus Ludovic Orban, scrie Antena 3.

Declarația momentului lui Orban vine după ce, în urmă cu câteva zile, a menționat faptul că în România se pare că s-a oprit creșterea numărului de cazuri noi de infectări.

„După cum arată datele, părem că am oprit creșterea. Pericolul cel mai mare era să nu mai avem creștere liniară, ci să aibă o tendință de progresie geometrică”, menționase inițial Ludovic Orban.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.