Dental Alliance
March 2, 2024

Succes Răsunător pentru Clubul Sportiv Bao Roman la Campionatul Național de Co Vo Dao

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Sala Sporturilor din Roman a fost martora performanțelor remarcabile ale Clubului Sportiv Bao Roman în cadrul Campionatului Național de Co Vo Dao (arme tradiționale), desfășurat în zilele de 9 și 10 decembrie 2023.

Într-o atmosferă plină de tensiune și competiție acerbă, cei 30 de sportivi ai Clubului Sportiv Bao Roman au reușit să aducă acasă nu mai puțin de 11 medalii de aur, 7 medalii de argint și 9 medalii de bronz. Performanțele excepționale au consolidat poziția de frunte a clubului în peisajul sportiv național, iar reprezentanții săi au demonstrat încă o dată dedicarea și pasiunea pentru artele tradiționale.

Campionatul Național de Co Vo Dao, organizat de Federația Română de Qwan Ki Do, a fost evenimentul de vârf al anului 2023 pentru această disciplină. Competiția a adunat laolaltă cei mai buni practicanți din țară, iar Clubul Sportiv Bao Roman a strălucit prin rezultatele sale impresionante.

„Aceasta a fost ultima activitate organizată de Federația Română de Qwan Ki Do în acest an, și suntem mândri că am încheiat cu succes acest sezon. Mulțumim tuturor sportivilor pentru eforturile lor susținute și dedicarea lor față de Clubul Sportiv Bao Roman. Performanțele obținute nu ar fi fost posibile fără munca lor asiduă și antrenamentul riguros”, a declarat antrenorul principal al clubului.

Competiția a fost o dovadă clară a calităților sportivilor, precum și a nivelului înalt al pregătirii oferite de Clubul Sportiv Bao Roman. Atmosfera din Sala Sporturilor din Roman a fost încărcată de emoție și bucurie, iar publicul prezent a avut parte de momente deosebite, fiind martor la dueluri spectaculoase și la abilități impresionante ale sportivilor.

Clubul Sportiv Bao Roman transmite felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele de excepție și mulțumiri susținătorilor și colaboratorilor pentru sprijinul acordat. Cu aceste rezultate remarcabile, Clubul Sportiv Bao Roman își consolidează poziția în elita sportului național și rămâne un model de excelență în Co Vo Dao.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.