Sun. Dec 16th, 2018

Super meci de pregatire pentru CSM Roman

Astazi, de la ora 12:00, CSM Roman va disputa prima partida de pregatire din aceasta iarna, iar adversarul nu va fi orice echipa, ci ocupanta locului 5 din Liga 1, FC Botosani. Meciul se va disputa pe unul dintre terenurile de antrenament ale echipei prim-divizionare.

 

Pentru noi, acest meci va fi un prilej excelent de a ne reobisnui cu efortul necesar unei infruntari de 90 de minute , scorul fiind un obiectiv secundar pentru staff-ul tehnic al echipei. Vom incerca sa facem un “antrenament ” prin joc si la sfarsit sa consemnam o prima evolutie buna in acest an calendaristic 
pentru jucatorii nostri.

Madalin Popa si Marian Marin nu vor evolua in partida de astazi, deoarece acuza o viroza puternica ce necesita luarea de antibiotice si pauza de la efort pentru cateva zile. Restul lotului va face deplasarea la Botosani .

In alta ordine de idei, lotul CSM Roman va intra de maine dimineata in cantonament centralizat, locatia fiind Clubul Tevilor din oras. Zece zile, fotbalistii romascani vor efectua antrenamente duble in fiecare zi si vor incerca sa se puna la punct cu pregatirea fizica, in vederea ocuparii unui loc cat mai fruntas in returul Ligii a 3-a, ce va incepe la inceputul lunii Martie.

Ramaneti alaturi de noi pentru detalii de la partida de astazi, dar si cu informatii de pe parcursul cantonamentului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.