Dental Alliance

Tânăr căutat pentru furt, surprins de camerele de supraveghere

0
YRY Residence

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui tânăr, în vederea soluționării unui dosar penal, întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de mai multe camere video din localitatea Târgu-Neamț.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgului-Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, pe o stradă din localitatea Târgu-Neamț. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că, persoana bănuită de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20 de ani, înălțime aproximativ 1.70 m, constituție atletică, îmbrăcată cu geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare bleumarin sau negru, fiind încălțat cu ghete maro .

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 10 decembrie 2022, persoana vătămată ar fi coborât dintr-un autoturism, pe strada Stefan cel Mare, din Târgu-Neamț,  moment în care ar fi fost deposedată de un telefon mobil de persoana în cauză.  În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția orașului Târgu- Neamț, la telefon 0233/791222.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap