Dental Alliance

Tânăr cercetat pentru conducerea unui autoturism cu numere false, sub influența alcoolului și fără permis

0
YRY Residence

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat, pe DJ 207 A, în localitatea Bâra, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Iași. Deoarece tânărul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, tânărul nu deține permis de conducere iar plăcuțele cu numere de înmatriculare, montate pe autoturismul în cauză, aparțin unui alt autoturism, acestea fiind expirate din data de 10 martie 2020.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere de înmatriculare false, conducerea sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap